Contact & redactie

 

Heeft u een tip, wilt u blogger worden, heeft u nieuws uit de wijk, wilt u een artikel toevoegen of zelf artikelen schrijven, stuur dan een e-mail naar de redactie: ommoord@atmost.nl. 

De redactie

De redactie van Ommoord.net/Ommoord.info is in handen van bewoners uit de wijk Ommoord te Rotterdam. De vormgeving en eindredactie gebeurt bij Rotterdams internetbureau AtMost, tevens deels in Ommoord gevestigd.

 

3 Comments

 1. M.,
  Een vraag omtrent de aanleg van de A13/A16, waar wij ons met meer bewoners terecht ernstige zorgen m maken.
  Al een aantal jaren hebben wij petities ondertekend en heel
  veel gedeeld. Nu op zeer korte termijn de miniser gaat beslissen en er geen/nauwelijks inspraak is, erger nog, Rijkswaterstaat had de bewoners van de Bessen, Varen en Klaverbuurt vergeten te informeren.
  Nu wordt ik steeds naar de BOO verwezen, waar ik ook net verder kom. Vanavond was er een vergadering van Hillegersber/Schiebroek, morgen 110 Morgen, dan Bergschenhoek etc.
  Mijn vraag, is er helemaal geen actieve commissie die haar bewoners kan steunen? Deze weg wordt al lang ‘de verkeersrioolbak’ genoemd en er zijn hele goede alternatieven. Er is o.a. de site geensnelwegdoormijnbos.nl en meer.
  De angst en bezorgdheid zitten er goed in, in deze zo mooie natuurrijke wijk en omgeving.
  Met vriendelijke groet.

  • HI Elizabeth bedankt voor je reactie. Je bedoeld dat er vanuit Ommoord eigenlijk niet heel veel actie gerichte organisaties zijn? de BOO zover ik begreep brengt bewoners samen maar is niet actief op het gebied van de organisatie van een en ander. Ik denk dat het voor veel mensen ook nog onduidelijk is hoe en wat. Ikzelf denk dat het grootste GEVAAR is als er een afslag bijkomt hier met extra stroom van auto’s. Ook niet onbelangrijk: De verlengde A4 is bijna af. Gaat het wat uitmaken in het verkeer op de A13? en als de verbetering minimaal is, heeft het dan zin om de A13 A16 aan te leggen? (want die gooit weer meer verkeer op de A13) Je mak altijd onder een account hier op de website schrijven over onderwerpen die ja aangaan (hoeft niet alleen over de weg te gaan)

  • Geachte mevrouw de Groot,

   Wij zijn als BOO heel actief, ook in samenwerking met het platform A13/A16 met de A13/A16 problematiek. We willen graag verder met u in contact komen en wijzen u op onze website http://www.boo.nl waaronder het kopje nieuws de speciale uitgave van het Nieuws Ommoord over de A13/A16 te vinden is.

   Met vriendelijke groet,

   Bewoners Organisatie Ommoord,

   Jan Kluiters

   Secretaris

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*