Binnenhof 98 in Kerstsfeer.

De expositieruimte Binnenhof 98 in het Ommoordse winkelcentrum Binnenhof heeft de Kerst omarmd. De traditionele kerstballen, elk exemplaar uniek gemaakt door een kunstenaar van de Kunstkring Prins Alexander, zijn er weer. Deze keer aangevuld met eenvoudige maar leuke engeltjes gemaakt door Thea de Bruin. De hele maand december zijn er kunstwerken en kleine kunstwerkjes te zien van maar liefst 11 kunstenaars. Uniek is de glaskunst van Liesanne den Haan, die deze keer heeft gekozen voor klein werk en ook voor Kerst. Vertederend zijn de katten en poezen op doek (acryl) van Annelies Ligtenberg. De bekende Ommoordse kunstenares Els Mulder, die met olieverf werkt, heeft ook gekozen voor kleiner werk. Schilderijtjes en zelfs kunstwerkjes op luciferdoosje-formaat. Naast haar toont Danny Rubens zijn vogels, meeuwen en papegaaien in acryl op doek, maar ze vliegen ook door de hele ruimte. Roza Dzhakova exposeert een serie schilderijen (acryl) onder de titel “nieuw leven”. In het hoekje daarnaast de kunstzinnige vazen van Afsa Messaoudi. John Koot laat kunst met hang naar Suriname zien. Om het werk van Herman Schouwenburg te zien moeten we helemaal naar de achterwand van Binnenhof 98. Herman maakt dagelijks tekeningen met grappige teksten (comics). Margo Odijk heeft nieuwe sieraden toegevoegd, deze keer ringen. De kerstballen, de engeltjes, de sieraden en unieke kerstboompjes van kunstenaar Lou de Wit worden vooral aangeboden om de kosten van het openhouden van de exposities in de Binnenhof 98 te bekostigen.
De hele maand december is het dus weer zeer de moeite waard om de nieuwe expositie te bezoeken en de kerstsfeer op te snuiven. Gastvrouw Thea Meekers en de gastheren John Koot en Leen van der Stek zullen u graag langs alle kunst gidsen. Binnenhof 98 is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 13.00 uur tot  16.00 uur. Elke dag is er ook minimaal één van de exposerende kunstenaars aanwezig om meer te vertellen over zijn/haar werk.
About TDH 114 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*