Vanaf 14 november gratis soep in Huis van de Wijk

Nieuws Ommoord
Vanaf 14 november 2022 is het iedere maandag veel soeps in De Oriënt, Huis van de Wijk Oosterflank! Tussen 12:00 en 13:00 loop je bij ons binnen en lunch je met een lekkere kop verse soep. Normaal gesproken kost een kop overheerlijk soep €2,- maar ter kennismaking is kost het 14 november helemaal niets!
En blijf na de soep lekker uitbuiken bij de spelletjesmiddag!

Huis van de wijk Oosterflank

Elke Rotterdamse wijk heeft een Huis van de Wijk. Deze centrale plek voor ontmoeting, ontwikkeling, ondersteuning en meedoen is er voor bewoners, sociaal ondernemers, professionals en wijkpartijen.

Bewoners kunnen gebruikmaken van uiteenlopende activiteiten en diensten. En ze kunnen zelf iets organiseren. Zoals een wijkmaaltijd, taalcursus, sportprogramma, talentenworkshop of een klus- en tuinteam. We omarmen elk goed idee, dus kom langs, bel of e-mail als jij ergens aan denkt.

Kan een afbeelding zijn van eten en de tekst 'gro-up buurtwerk O Veel soeps in De Oriënt Vanaf 14 november is het iedere maandag veel soeps De Oriënt. Loop binnen oor een lekker kop verse soe met een broodje. (En blijf daarna lekker hangen voor de spelletjes middag!) 14 november de soep GRATIS (op op) Dag tijd: ledere maandag middag kan er tussen 12:00 en 13:00 kom heerlijke soep besteld worden. Locatie: Huis de wijk Oriént; Kobehof 5 Kosten: €2, Aanmelden: Op dus zeker zijn van een meldj dan aan! Vragen aanmelden? Bel met Bart Groot Koerkamp 06 830 333 8 8of mail bart.grootkoerkamp@gro-up.nl kop soep,'

Participeren, leren en ontmoeten in Oosterflank

In de Huizen van de Wijk gaan we samen met vrijwilligers, stagiaires en buurtbewoners aan de slag. Enthousiaste vrijwilligers doen hier werkervaring op. Bijvoorbeeld als gastheer of -vrouw, baliemedewerker, medebeheerder, schoonmaker of conciërge. Certificaten als Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en EHBO kunnen daarbij ook behaald worden.

Wil je een Huis van de Wijk bezoeken of contact opnemen met een Huis van de Wijk? gro-up heet je van harte welkom.

About admin 201 Articles
Ommoord.net draait om de levendige wijk Ommoord te Rotterdam

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*