Eschbach terug in de Einsteinflat

In de etalages onderin de Einsteinflat (Einstein knikflat in Rotterdam-Ommoord) zijn deze week weer nieuwe kunstwerken tentoongesteld van leden van de Vereniging Kunstkring Prins Alexander. De expositie is tot en met oudjaar 2022.
Liesanne den Haan met glaskunst en Otto Wientjes en Ria Spee met schilderijen. Ria Spee heeft na een rustpauze het schilderen weer opgepakt. Ze kreeg haar inspiratie, zoals voorheen, van het buiten rondkijken. Een hele nieuwe serie van 8 kunstwerken. Terug in de Einstein etalages, maar ook in de hallen van de flat zijn de kunstwerken van Robbert Eschbach (1945-2016). Lange tijd waren deze vrolijke acryl schilderijen van Eschbach uitgeleend aan de Klapwiek in Prinsenland. Nu zijn ze allemaal weer terug in de opslag van de Kunstkring in de Einsteinflat. De werken zijn uiteraard niet nieuw en worden voor lage prijzen aangeboden. In de etalage van de Einsteinflat zijn er 7 te zien, in de hallen nog eens 11. Door het beschikbaar komen van de werken van Eschbach konden ook de kunstwerken bij Restaurant Cathay (uitleen van de Kunstkring) worden vervangen. Dus ook bij Cathay aan de Martin Luther Kingweg 7 vindt u nog eens 9 laaggeprijsde, maar mooie Eschbachen.

Nadere informatie over de schilderijen van Eschbach:
Margo Odijk
010 4561000

About TDH 110 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*