Groot Rotterdams Atelier Weekend ook in Ommoord

Op zaterdag 24 en zondag 25 september tonen 640 kunstenaars op ruim 80 locaties in heel Rotterdam hun kunstwerken en laten zien hoe deze gemaakt worden. In het gebied Prins Alexander is één van de locaties. Binnenhof 98 in Ommoord (dat is tegenover Zeeman in het winkelcentrum Binnenhof, ook zondag geopend).
Kunst van Joanne DeBrass, Negar Kashian, Ineke Robart, Paulien Bouwsema, Marieke de Koning en Otto Wientjes is daar te zien. Niet alleen dat weekend maar daarna nog tot 30 september.
Tijdens het Atelier Weekend zijn Joanne, Negar, Marieke en Otto aanwezig om met bezoekers van gedachte te wisselen, terwijl Liesanne den Haan (glaskunst) en Ferry Albers (schilderen) demonstraties geven. Voor bezoekers die nog even verder in Ommoord willen kijken zijn de etalages van De Einsteinflat vlakbij. Hier tonen Els Mulder, Asfa Messaoudi en Annelies Ligtenberg delen van hun werk. Alle genoemde kunstenaars zijn lid van de Kunstkring Prins Alexander (KPA). KPA is een vereniging, die actief is in het Rotterdamse Gebied Prins Alexander. KPA heeft ca. 80 leden, die op verschillende niveaus actief zijn als (niet beroepsmatig) beeldend kunstenaars. Het motto van KPA is “Samen kunst maken”.

About TDH 110 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*