Cartoon- en Portrettekenen in de Binnenhof


De jonge kunstenaressen Joanne DeBras en Karishma Advani hebben zich onlangs toegelegd op het tekenen van portretten. Ieder op haar eigen manier. Met enkele lijnen wordt iemand herkenbaar en soms met een twist op papier gezet. Tijdens het onlangs gehouden Kunstpodium in het Prinsenpark en het Herema 50 jaar Festival in Ommoord bleek de belangstelling zeer groot. Omdat er daar ook belangstellenden teleurgesteld moesten worden, de wachtrij werd soms te lang, gaan we op de woensdagmiddag en zaterdagmiddag in de Kunstwinkel Binnenhof 98 door met tekenen.
Op de Woensdagmiddag kunnen belangstellenden zich melden bij Karishma, voor een mooie cartoon van zichzelf. Op de zaterdagmiddag is Joanne aanwezig voor een snelportret in een serie van strakke lijnen. Er kunnen ook gezinnen of stelletjes op één tekening worden vereeuwigd. Vanaf Woensdag 6 juli en Zaterdag 9 juli, voorlopig elke week in de Binnenhof.
Kunstwinkel Binnenhof 98 is een pop-up-winkel waar leden van de Kunstkring Prins Alexander hun werk kunnen tonen. De exposities worden maandelijks gewisseld en er zijn steeds werken van 5 kunstenaars te zien. Kunstwinkel Binnenhof 98 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur en elke dag is één van de exposerende kunstenaars aanwezig. Joanne en Karishma zijn nieuwe leden van de Kunstkring.

About TDH 114 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*