Nieuwe kunst-expositie in de Ommoordse Binnenhof in de maand mei


In deze post-Corona-tijd komen er steeds meer bezoekers van de Binnenhof (Rotterdam-Ommoord) een kijkje nemen in de Kunstwinkel op Binnenhof 98. Afgelopen weken kunnen we zelfs lekker druk noemen. De winkel is een Pop-up-winkel, waarin de Vereniging Kunstkring Prins Alexander (KPA) het werk van haar leden exposeert. Elke maand een volledig nieuwe expositie van steeds weer andere leden-kunstenaars van KPA. Mede door deze pop-up groeit het aantal leden van KPA door. Zijn er ook weer nieuwe kunstenaars, die een ander licht werpen op kunst en via hun hobby heel andere kunst maken. Nog niet eerder te zien was bijvoorbeeld het werk van KPA-lid Afsa Messaoudi. Zij zegt daar zelf over: “Ik schilder vanuit mijn kwetsbaarheid en veerkracht en druk dit uit in kleurige kunst. Het voelt alsof ik uit mijn as ben herrezen op het moment dat ik begon met schilderen. Wees welkom je te laten inspireren. Creativiteit bevrijdt!”. Voor de kijker is één ding zeker. Je wordt er heel vrolijk van.
Samen met het werk van de kunstenaars, Nodar Tsereteli, Betty Seyner, Sonja Houdtzagers, John Koot en Ferry Albers, is deze expositie te zien gedurende de gehele maand mei 2022.
De expositieruimte in Binnenhof 98 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Afsa Messaoudi

Nodar Tsereteli

Betty Seyner

Sonja Houdtzagers

John Koot

Ferry Albers

About TDH 114 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*