Zaterdag 29 mei van 10.00 uur tot 13.00 uur is er weer de Söderblom-Opzoomer Mee Rommelmarkt

Het is weer mogelijk. Op Zaterdag 29 mei van 10.00 uur tot 13.00 uur is er weer de Söderblom-Opzoomer Mee Markt. Het concept is hetzelfde als de voorgaande keren. Dit wordt alweer de 24ste keer. Bewoners van de Söderblomplaats ruimen hun schuren, kasten of soms hele huis op. Onze bewoners helpen mee deze nog mooie spullen aan te bieden op 20 tafels en de opbrengst is voor de sociale activiteiten van ons eigen Herema complex, waarbij we natuurlijk ook sparen voor ons 50 jarig bestaan in 2022.
Er is veel verzameld in Corona-tijd. Op de tafels vindt u Retro-serviesgoed, CD/DVD/VHS/LP’s tot 78-toerenplaten. Boeken. Potten/pannen/vazen en andere leuke HH-hulpjes. Ook porselein en Delfts Blauw. Mooie en grappige bric-à-brac. Speelgoed. Verzamelobjecten, waaronder postzegels. Lampen, elektra, apparatuur, gereedschap etc. We richten ons op kleine spullen, makkelijk mee te nemen en er kan gratis geparkeerd worden.
Er wordt natuurlijk ook ge-opzoomerd in de straat. Alle zwerfvuil weg van de straat, parkeerplaats en de tuin. Schone Stad (Roteb) komt daarbij een handje helpen.

Kom je ook even kijken???
Groetjes, Margo Odijk
06 44 766976

About TDH 88 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.