Tentallen bekeuringen verkeerscontrole Ommoord

Het zag omgeving de President Rooseveltweg en bij metrohalte Graskruid even blauw. Bij een verkeerscontrole in Rotterdam Ommoord op vrijdag 2 oktober 2020 zijn tientallen bekeuringen uitgedeeld en werd tussen de bedrijven door ook een overvaller aangehouden.

Wijkagenten hielden samen met studenten, vrijwilligers en Team Verkeer Rotterdam een actie naar aanleiding van de vele overlastmeldingen door de wijkbewoners.

Blauw
Twee locaties in de wijk zagen ‘blauw’: de President Rooseveltweg en bij metrohalte Graskruid. Er kwamen met name klachten over hard rijdende bromfietsers over het fietspad.
In ruim 2,5 uur werden tientallen snor- en bromfietsers gecontroleerd op de technische staat en snelheid. Daarbij zijn er 34 bekeuringen geschreven voor onder andere de snelheid van scooters. Veel scooters waren opgevoerd en de bestuurders hiervan gingen naar huis met een boete van minimaal 65 euro. Ook waren er automobilisten die zonder gordel of met de mobiele telefoon (11x) achter het stuur zaten en hiervoor een bekeuring kregen.

Lees verder op politie.nl 

 

About admin 187 Articles
Ommoord.net draait om de levendige wijk Ommoord te Rotterdam

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.