Kunst-Opzoomer-Markt Einsteinplaats in Ommoord

Vereniging Kunstkring Prins Alexander (KPA) gaat haar kunst opzoomeren, opruimen eigenlijk. Vanuit de workshopruimte aan de Einsteinplaats (achterzijde, kant van de Binnenhof – Parkeerplaats Lorentzweg) worden schilderijen en andere kunstvoorwerpen op een aantal tafels en marktkramen aangeboden. Bezoekers kunnen zowel via de hoofdingang van de Einstein-knikflat als via de achterzijde naar de kunstmarkt komen. De schilderijen zijn afkomstig van nalatenschappen en donaties aan KPA. De opbrengst is bestemd voor de kunstactiviteiten van de Vereniging, zoals onder meer de jaarlijkse Kunstroute en het Kunstpodium. Modern en klassiek werk, wel/niet ingelijst, van kunstenaars als bijvoorbeeld R. Eschbach, C. Micklinghoff en H. Lever. Een mooie kans om onze Vereniging te steunen en voor weinig geld een mooi kunstwerk te bemachtigen.

De openingstijden zijn: 11.00 uur tot 15.00 uur, vanaf 10.00 uur is pre-expo voor leden van KPA. Zij kunnen dan ook kunstwerken van zichzelf toevoegen die voor lagere dan de gebruikelijke verkoopprijzen worden aangeboden. Om 11.30 uur en 14.30 uur zijn er twee extra momenten, waarop kunstwerken worden geveild, mits er voldoende aanbod en animo is op dat moment.

Impressie van enkele beschikbare werken.

About TDH 88 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.