Hoe wordt je succesvol als kunstenaar?

Lezing: Tussen Kunst en Cash

Maar één op de vijf kunstenaars kan rondkomen van zijn of haar werk. De rest heeft daarnaast nog een andere inkomstenbron nodig on rond te komen. Het is dus beslist niet gemakkelijk om als kunstenaar een goed inkomen te verdienen. Toch zijn er ook zeer succesvolle kunstenaars en creatieve ondernemers. Zij slagen er wél in om hun eigen broek op te houden en rond te komen van het werk waar ze gelukkig van worden. Wat doen zij anders dan anderen? Welke eigenschappen bezitten ze? Wat kunnen andere creatieven van hen leren?

Maaike van Steenis interviewde 11 succesvolle kunstenaars en creatieven over hun beroepspraktijk. Ze verwerkte deze interviews, aangevuld met tips en marketingtools, tot het onlangs verschenen boek “Tussen Kunst en Cash”. In een interactieve lezing gaat Maaike in op de eigenschappen van deze creatieven die, volgens haar, de sleutel vormen tot hun succes. De lezing bevat praktische tips en er is gelegenheid om vragen te stellen.

De lezing “Tussen Kunst en Cash” wordt georganiseerd door de Vereniging Kunstkring Prins Alexander in haar 1ste Kunstcafé na de zomervakantie van 2018, welke wordt gehouden op dinsdag 4 september 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in het Ontmoetingscentrum De Schalm, Dawesweg 44, 3069 VJ Rotterdam-Ommoord, naast metrohalte Romeynshof. De avond is toegankelijk voor leden van de Kunstkring Prins Alexander en voor belangstellenden. Toegang gratis. Meer informatie over het boek is te vinden op de website: www.tussenkunstencash.nl Daar kun je bovendien een gratis PDF van de eerste 3 hoofdstukken van het boek downloaden.

Nadere info Kunstkring Alexander: Peter Buisman – voorzitter KPA, 010-456100

About TDH 87 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.