Informatie-avond: “Kunst en digitale media”

Dinsdagavond, 6 november a.s. in De Schalm, Dawesweg 44, inloop vanaf 19:30 uur, aanvang 20.00 uur.
In de maandelijkse kunstcafé-avond van Kunstkring Prins Alexander licht Antje Drost een tipje van de sluier op over de geheimen van sociale media. Een mooi kunstwerk maken is één, een mooie foto er van maken is twee, maar hoe komt dat dan allemaal nog mooi tot haar recht op Facebook of Instagram e.d. En als het er mooi op staat, wat is dan een effectieve manier om er maximaal aandacht voor te krijgen.
Antje Drost is een ervaringsdeskundige, een kunstenaar uit Zevenkamp, die zelf met vallen en opstaan haar weg in de digitale kunstwereld heeft gevonden. Op deze informatie-avond helpt ze andere leden van de Kunstkring en belangstellenden ook een stuk op weg in de digitale wereld.
Antje is o.m. opgeleid via “l’ Atelier du Jardin in Rotterdam” en heeft zich sinds 2004 ontwikkeld tot een impressionistisch kunstschilder met een realistische toets van landschappen, stillevens en portretten. Al mag ze er ook graag een tikje magie aan toe voegen.
Het beloofd een interessante avond te worden. Leden van de Kunstkring en belangstellenden voor deze Kunstkring of het onderwerp van de informatie-avond zijn van harte welkom.

Informatie:
Peter Buisman
Voorzitter Kunstkring Prins Alexander
voorzitter@kunstkringalexander.nl
010-4561000

About TDH 110 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*