Vrijwilligers Ommoordse Veld ontmoeten kunstenaars uit Prins Alexander.

Al enige tijd leeft binnen de werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen de wens om iets educatiefs en interactiefs te doen rond het waterbeheer. Een belangrijk gegeven hierbij is, dat dit gebied zo ver beneden de zeespiegel ligt (laagste punt -6,47 m beneden NAP). De werkgroep heeft al diverse partijen samengebracht in een overleg van belanghebbenden en belangstellenden.

Op dinsdag 1 mei a.s. krijgt de werkgroep een podium in het Kunstcafé aan de Einsteinplaats. De thuishaven van de Kunstkring Prins Alexander (KPA). KPA is een samenwerkingsverband van tachtig kunstenaars uit het gebied Prins Alexander. Doel van deze bijeenkomst is brainstormender wijs vaststellen of kunst, kunstuitingen of kunstwerken een rol in de plannen van de werkgroep kunnen spelen. De werkgroep wil graag de mening en creatieve inbreng van de lokale kunstenaars binnentrekken in hun plannen.

Zoals gebruikelijk bij de KPA-kunstcafé’s zijn andere belangstellenden ook van harte welkom. Dus wilt u meer weten over samenwerken als kunstenaar en/of wat kunstenaars kunnen doen binnen de kaders van de plannen van de werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen, kom dan naar het Kunstcafé, 19.30 uur inloop, 20.00 uur aanvang.

Info:
KPA 010-4561000
voorzitter@kunstkringalexander.nl

Foto:
Art Imaginaire 2018

About TDH 88 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.