13 mei – Rommelmarkt op de Söderblomplaats

20160423_101748Zaterdag 13 mei wordt er van 10.00 uur tot 15.00 uur weer een Opzoomer Rommelmarkt gehouden bij de knikflat aan de Söderblomplaats in Rotterdam Ommoord.
De Bric à Brac spulletjes, die op de kramen liggen, komen uit de huizen van de bewoners die in hun kasten ook ge-Opzoomerd hebben.
Zo zijn deze kramen gevuld met onder meer elektronica, een flinke serie modieuze damesschoenen maat 39, tafelkleden (alles schoon en gestreken), kleinmeubelen, keukenspullen, serviesgoed, Wii-accessoires, CD/DVD’s, games en ook een unieke verzameling bierglazen. Er zijn weer boeken over uit de Minibiebs van het complex, die zij in al hun 5 hallen hebben. Deze boeken kunnen worden geruild, gekocht of geschonken worden. Er is een terras ingericht en parkeren en koffie/thee zijn gratis. De zelfgebakken boterkoek en cake is vanwege het 10-jarig jubileum ook voor bezoekers gratis!!
Iedereen van harte welkom voor de koopjes!!

About TDH 87 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.