Voorjaarsmarkt aan de Söderblomplaats

 

Koopjes halen op de Opzoomer Rommelmarkt aan de Söderblomplaats in Rotterdam Ommoord. Gratis parkeren, gratis koffie, boeken ruilen of kopen en leuke Bric à Brac spulletjes uit de woningen van de bewoners uit de straat.

Rommelmarkt

Op zaterdag 23 april a.s. organiseren bewoners van de Söderblomplaats weer hun halfjaarlijkse Rommelmarkt. Ook maken bewoners de stoepen schoon en komt de Roteb de goten met de veegwagen leeghalen. De markt duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur. De bewoners gaan ook de stoepen met schoonmaakazijn bespuiten, omdat er op de ruwe tegels groene alg-aanslag zit. Maar de ongeveer 20 kraampjes en tafels zullen weer goed gevuld zijn door huis-uitruimingen en opgeruimde kasten. Boeken kunnen geruild worden of gekocht tegen een kleine prijs. Dit keer is er een hele doos met koningshuis boeken gebracht. Maar er is ook speelgoed, serviesgoed en zelfs kerstspullen voor de koopjesjagers.

Zoals altijd gratis koffie en gratis parkeren voor de bezoekers. Iedereen is van harte welkom!

About TDH 87 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.