De Kleine Kip steunt de Ommoordse Kip!

De Kleine Kip (2)
De Ommoordse kunstenaar Ton van Zuuren was het zat, de vernielingen van de Kip bij de Kinderboerderij in Ommoord. De Kip leek wel vogelvrij verklaard. Om meer mensen in Ommoord te verbinden met dit kunstwerk, maakte hij een replica van De Kip. De Kleine Kip was daarmee geboren. Het doel is dat de Kleine Kip binnenkort te zien is bij heel veel Ommoorders thuis. Daarmee zullen nog meer Ommoorders verbonden zijn en met hun hart medebewakers zijn van de Grote Kip. De Gebiedscommissie Prins Alexander beloonde dit initiatief met een bewonersidee-bijdrage.

Witte Bollen

Bewonersstichting de Witte Bollen beheert de Grote Kip. Door een Kleine Kip te bestellen steunt u deze actieve bewoners van Ommoord in hun werk. De eerste 100 exemplaren worden gemaakt door cliënten van SDW (Sociale Werkplaats). De Kleine Kip is voor € 15,-  te koop. Iedere koper is daarmee donateur van de Stichting. De opbrengst gaat naar de onderhoudspot van de Stichting voor alle Ommoordse Kunstwerken.

 

Op dit moment wordt de Kleine Kip verkocht op de volgende adressen:

  • Supermarkt Plus Verhoeven (Winkelcentrum Binnenhof, Rotterdam-Ommoord)
  • Supermarkt Jumbo Le Febre (Winkelcentrum Hesseplaats, Rotterdam-Ommoord)
  • Bouwmarkt Karwei Capelle aan den IJssel (Capelle XL)

U kunt de Kleine Kip natuurlijk ook digitaal bestellen, door een mail met uw naam, adres en telefoonnummer te sturen aan dewittebollen@gmail.com.

About TDH 87 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

2 Comments

  1. De intekenlijst kan nu ook ingevuld worden bij het CAC – Continental Art Centre – in Ommoord aan de Robert Kochplaats 342, 3068 JD Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.