Nieuw tuincentrum in Rotterdam Ommoord op locatie Ommoordsehof

Op 12 november 2015 heeft Slingerland Bloemen zijn 3e filiaal geopend en wel in Rotterdam Ommoord aan de Ommoordseweg 35. (Voorheen bekend als Tuincentrum ‘De Ommoordse Hof’). Na weken van verbouwen en opknappen gingen dan eindelijk de deuren open. Het resultaat mag er zijn! Een Nieuwe voorgevel, een nieuwe betonnen vloer, een nieuwe bloemen cel, de nieuwe buitenafdeling en ga zo maar door. Eigenlijk is alles dus nieuw! 

Info

De openingstijden zijn: Maandag tot en met donderdag van 8:30-18:00. Vrijdag van 8:30-21:00 uur,  Zaterdag van 8:30-17:00 uur
Locatie: Ommoordseweg 35, 3056 JN Rotterdam, Tel: 079-763 2019. website: www.slingerlandbloemen.nl

About admin 201 Articles
Ommoord.net draait om de levendige wijk Ommoord te Rotterdam

12 Comments

  1. Sinds de opening in november 2015 van het nieuwe filiaal van Slingerland bloemen en planten, koop ik daar iedere week. Afgelopen vrijdag 11/12 voor € 13 bloemen en mistletoe. De mistletoe kon ik na een dag al weggooien omdat die helemaal uitviel, de bloemen waren na twee dagen niets meer. WAARDELOOS SPUL. Ik ben deze maandag 14/12 teruggegaan om mijn beklag in te dienen. Wordt dan doodleuk gezegd dat ik met die aankopen bij hun terug moet komen. Ze hebben dus niets vergoed. Ik heb al ze weggegooid omdat ik mij doodschaamde voor mijn visite omdat ik zulke rotzooi niet durfde te laten zien. NOOIT MEER DUS, EINDE VERHAAL BIJ DIE LUI !!!! ALLEEN MAAR PURE ROTZOOI !!!!!

  2. Op de klacht van de Misletoe en de bloemen. Het is heel makkelijk om alles dan maar meteen als zooi te bestempelen en dat de service slecht is omdat ze het product waar de klacht over gaat willen zien.Als je een product weg gooit uit schaamte voor de visite kan er gewoon niet juist met een klacht worden omgegaan. Rol het in een krant dan kan de bloemist er veel meer mee als u het kan laten zien.Kijk op verpakkingen van de supermarkt daar staat ook altijd dat je bij klachten het resterende van het product kan opsturen dus waarom is het zo vreemd dat een bloemist vraagt om het product? Bloemen en planten zijn levende producten en daar kan ALTIJD wat mee gebeuren of gebeurd zijn. Zelfs al in het stadium bij de kweker…Of op de veiling. Ik vind het jammer dat de bloemist ALTIJD de schuld krijgt en als slecht wordt bestempeld..

  3. Ik vind het een verrijking dat dit mooie centrum hier in is getrokken.Altijd een vriendelijk woord,en goede service.Ik ken ze al van toen ze in de Oosterhof zaten,kocht daar iedere week.Dus blij dat ik hier naar toe kan gaan.Wens ze verder ook heel veel succes,en ja een bloem die niet wil,daar moet je mee terug gaan.Wordt zeer zeker goed opgelost.Ik ga morgen weer HOERA.

  4. Vandaag was ik met mijn vriendin bij het tuincentrum. Voordat we naar binnen gingen ploften we op een bankje voor de deur in de zon. Het werd nog gezelliger toen ons Door een mannelijke medewerker een lekker kopje thee buiten werd gebracht. Een dikke pluim voor klantvriendelijkheid!!

  5. Sinds de opening kopen we daar onze bloemen. Veeal in het weekend als we op pad zijn naar familie of vrienden. Tot nu toe altijd goede kwaliteit. Voorheen kochten we veel bij de Snor. Al hebben die ook goede kwaliteit zijn ze wel een end duurder. Voor ons een aanwinst.
    M.J. Bekker

  6. Een zeer uitgebreid assortiment kom er wekelijks niet altijd om te kopen maar ook voor de sfeer van het buitenleven en het vriendelijke personeel altijd leuke ideeën heb een paar maanden geleden een landelijke sidetable gekocht geweldige aanwinst .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*