Pilot: Veiligebuurt.nl in Rotterdam, Ommoord

veligeee

Eind oktober 2015 start de pilot Veiligebuurt.nl in de wijk Ommoord, Prins Alexander.

Bij deze willen we iedereen alvast op de hoogte brengen, zodat we volgende week snel kunnen starten en de ervaringen, wensen en behoeftes ter verbetering van de Veiligebuurt-app boven water krijgen.

De Veiligebuurt app voor Apple (IOS8+) staat in de app store. Voor wie ‘m nu al wil… hij is dus te downloaden. Android volgt snel (komende week). We werken hard om de laatste bugs uit de app te halen. Ondertussen heeft Apple onze app al wel toegelaten tot de app store.

Voor deze eerste versie was ons doel de chatstructuur te realiseren. Groepen op basis van een locatie te vormen. Buurtbewoners die elkaar via openbare groepen kunnen vinden zonder elkaars 06-nummer nodig te hebben. En buurtpreventie (of andere) groepen een ruimte te geven voor een beheerde groep, welke voor iedereen te vinden is.

 

Hulp gevraagd

Graag doen we een beroep op jullie groep, om de Veiligebuurt-app te gaan gebruiken en te testen.

Zodra volgende week ook Android te downloaden is hopen we snel meer gebruikers in de app te krijgen waardoor we ook snel kunnen leren wat wel en wat niet werkt.

 

Acties voor jullie

Als pilot deelnemers willen we aan jullie vragen;

  • Jullie verwachting en hetgeen jullie van plan zijn in de buurt(groep)
  • Kunnen jullie de Veiligebuurt-app downloaden
  • Kunnen jullie andere mensen uit de groep en de buurtbewoners informeren over de Veiligebuurt-app en hen vragen de app ook te downloaden (en zo te testen, we hebben namelijk groepen nodig). (eventueel sharen/ liken op facebook, via huidige whatsapp groepen verspreiden, wijkkrant, etc)
  • Gebruik de Veiligebuurt-app zoals je zelf wilt en je ook “in het echt” zou doen.
  • Kunnen jullie je bevindingen, ervaringen en wensen met ons delen. Dus zowel wat je prettig vindt, maar zeker ook wat je mist of niet prettig/logisch vindt. Deze terugkoppeling is erg waardevol voor ons, zodat we de app continu kunnen verbeteren. Wacht dus a.u.b. niet met het delen van feedback tot over een paar maanden in één keer, maar deel alles maar meteen wat je te binnen schiet via support@veiligebuurt.nl

Vragen of hulp nodig?

Wat hebben jullie eventueel nodig van ons? Zijn er nog andere vragen of onduidelijkheden, stel ze gerust (mail of telefoon). Alvast bedankt voor jullie deelname en feedback!

We horen graag van jullie.
Kunnen jullie ook jullie plannen, manier van gebruik, uitrol en idee voor volgende week met ons delen?

About admin 187 Articles
Ommoord.net draait om de levendige wijk Ommoord te Rotterdam

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.