Het voorleesvirus uit Ommoord slaat over naar Prinsenland in de Kinderboekenweek 2015

Afgelopen jaren was het voorlezen voor peuters en kleuters een groot succes. Mede dankzij de promotie-acties van Opzoomer Mee en de goede samenwerking met Albert Heijn.

In Ommoord was de actie al een jaarlijks terugkerend feit, maar in Prinsenland nog niet.
De AH manager die van Ommoord naar Prinsenland geplaatst werd, wilde dat ook in Prinsenland opstarten. Met behulp van de Ommoordse voorlezers werd afgelopen donderdag 8 oktober de aftrap gemaakt.
Van Kinderdagverblijf de Kleine Reus waren er 9 peuters van 3 jaar om voorgelezen te worden door Stella. In de AH Prinsenland is een vast hoekje voor de allerkleinsten en dit was uitermate geschikt voor het voorlezen. De ukkies vonden het voorlezen erg leuk en genoten tussendoor van gezond snoep en een drankje en mochten na afloop van de voorleessessie nog een filmpje zien.
Vrijdag 9 oktober werd er door Fred voor de kleuters voorgelezen. Vooral jongens vinden het erg leuk door een MAN voorgelezen te worden. Dan is het namelijk stoer!!.Fred (zelf opa) vindt het ook geweldig om al die luisterende koppies om hem heen te zien.

Door het enthousiasme van de kinderen kan ook het voorlezen in AH Prinsenland een jaarlijks terugkerend evenement worden.

Foto: Margo Odijk

About TDH 88 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.