Kunstwandeling Ommoord, in het kader van “Ommoord ziet Sarah”

Zaterdag 12 september – Kunstwandeling Ommoord – Vertrek: De Open Hof om 10.00 uur, Terugkeer bij de Open Hof ca. 12.00 uur.

Foto: Art Imaginaire - Rotterdam

Foto: Art Imaginaire – Rotterdam

Op Zaterdag 12 september verzorgt Bewonersstichting De Witte Bollen een kunstwandeling langs de diverse kunstwerken (beelden en muurschilderingen) in de openbare ruimte van Rotterdam-Ommoord.

Tijdens de wandeling wordt er een toelichting gegeven over de manier waarop in Ommoord de verantwoordelijkheid voor het beheer van de kunstwerken is ondergebracht bij de bewoners van Ommoord. Bij elk kunstwerk dat we passeren wordt een uitgebreide toelichting gegeven over het kunstwerk, de kunstenaar en waarom het werk op die plek een plaats heeft gekregen. De wandeling van Zaterdag 12 september is een uitgebreide wandeling langs de kunstwerken van Ommoord. Ook op Zondag 13 september is er een kunstwandeling georganiseerd. Dit is een beperktere en rustigere wandeling van maximaal 1 uur alleen in het oostelijk deel van Ommoord. Alle deelnemers aan de wandeling ontvangen na afloop een kunstroute, zodat zij de enkele niet bezochte Ommoordse kunstwerken later op eigen gelegenheid kunnen opzoeken.

Op zaterdag 12 september start de wandeling om 10.00 uur bij de Open Hofkerk aan de Hesseplaats en eindigt ca. 12.00 uur op dezelfde plaats. Rond 11.00 uur is er een kleine rustpauze.

Aanmelding graag vooraf bij dewittebollen@gmail.com, via de app LeeftSamen of telefonisch 010-4561000.

About TDH 87 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.