Extra Zondagse Kunstwandeling Ommoord, in het kader van “Ommoord ziet Sarah”

Zondag 13 september Kunstwandeling Ommoord. Start 14.00 uur bij de Open Hofkerk op de Hesseplaats, einde 15.00 uur op de Kinderboerderij.

c657aa3e-cc41-4f96-844a-d4266f5decb7

Op Zondag 13 september verzorgt Bewonersstichting De Witte Bollen een kunstwandeling langs de kunstwerken (beelden en muurschilderingen) in de openbare ruimte van Rotterdam-Ommoord. Tijdens de wandeling wordt er een toelichting gegeven over de manier waarop in Ommoord de verantwoordelijkheid voor het beheer van de kunstwerken is ondergebracht bij de bewoners van Ommoord. Bij elk kunstwerk dat we passeren wordt een uitgebreide toelichting gegeven over het kunstwerk, de kunstenaar en waarom het werk op die plek een plaats heeft gekregen. De wandeling van Zondag 13 september is een rustige wandeling langs de kunstwerken in het oostelijk deel van Ommoord. Ook op Zaterdag 12 september is er een kunstwandeling georganiseerd. Deze wandeling gaat verder Ommoord in neemt ook wat meer tijd in beslag. Deelnemers aan de wandeling op Zondag ontvangen na afloop een kunstroute, zodat zij alle overige Ommoordse kunstwerken later op eigen gelegenheid kunnen opzoeken.

De Zondag 13 september start de wandeling om 14.00 uur bij de Open Hofkerk aan de Hesseplaats en eindigt ca. 15.00 uur op Kinderboerderij De Blijde Wei aan de President Wilsonweg.

Aanmelding graag vooraf bij dewittebollen@gmail.com of telefonisch 010-4561000.

About TDH 87 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.