Film: Rotterdam I love you 2016 gefilmd in Rotterdam

rotterdam_i_love_you
Rotterdam wordt de volgende stad waar een liefdesverklaring op film aan wordt gewijd. De havenstad is de vierde in de reeks Cities of Love-films, gewijd aan wereldsteden zoals Parijs, New York en Rio de Janeiro. Het derde deel, Rio I love you, gaat 23 juli in de Nederlandse bioscopen draaien. Dat heeft distributeur September Films dinsdag bekendgemaakt.

Het startsein voor Rotterdam I love you wordt dinsdagavond gegeven tijdens een speciale voorpremière van Rio I love you in bioscoop LantarenVenster in de Maasstad. Het project wordt geproduceerd door Matt Jaems in samenwerking met September Film Productions.Rotterdam I love you bestaat net als de andere films uit tien of meer verhalen, verteld door verschillende gerenommeerde regisseurs en met bekende filmacteurs in de hoofdrollen. Voor de film worden bekende Nederlandse en internationale regisseurs en acteurs aangetrokken. De opnames voor Rotterdam ilove you gaan in 2016 van start.

Rio I love you werd gemaakt door regisseurs als Paolo Sorrentino (La Grande Bellezza), John Turturro en Fernando Meirelles (City of God). Hoofdrollen in de film worden gespeeld door Vincent Cassel, Harvey Keitel, John Turturro en Vanessa Paradis.

Bron: AD.nl

About admin 187 Articles
Ommoord.net draait om de levendige wijk Ommoord te Rotterdam

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.