Informatiebord voor de Paraplu

De Paraplu met het nieuwe informatiebord (inzet de tekst van het bord)
De Paraplu met het nieuwe informatiebord (inzet de tekst van het bord)
De Paraplu met het nieuwe informatiebord (inzet de tekst van het bord)


Net als voor het kunstwerk de Witte Bollen heeft de Bewonersstichting De Witte Bollen (DWB) ook het kunstwerk De Paraplu nu haar eigen informatiebord gegeven. 

Vorige week verzorgde Gemeentewerken het ophangen van het bord. Bewoners/bezoekers kunnen nu lezen waarom de Paraplu daar staat in het Amfitheater bij de Romeynshof. Ook wie hebben meegeholpen om de restauratie van het project De Paraplu in 2013 te realiseren. Ook voor De Kip was een informatiebord besteld. Echter door het aanhoudend vandalisme is besloten bij De Kip geen bord te plaatsen. Wel is door de bewonersstichting besloten de Kip toch nog een keer in haar oude luister te herstellen. De werkzaamheden zullen komende maand door een enthousiaste Ommoorder (bewoner en vrijwilliger) worden uitgevoerd. We hopen dat de Kip daarna een flinke tijd een rustig leven kan leiden en vooral voor het plezier van de kinderen op haar vertrouwde plekje aan het Kikkerpad bij de Kinderboerderij kan blijven staan.

De Bewonersstichting DWB heeft ook twee nieuwe boekjes uitgebracht in de serie “Van Alle klanten belicht”. Zo zijn er nu boekjes verkrijgbaar van de drie Ommoordse kunstwerken De Witte Bollen, De Paraplu en De Kip. De boekjes zijn te bestellen op www.lulu.com. De Bewonersstichting is daarnaast eind mei present op kunstmarkt op de Hesseplaats. Daar kunt u dan ook een of meerdere boekjes aanschaffen. De netto-opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de drie kunstwerken.

About TDH 114 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*