Zaterdag 25 april 2015 – Opzoomeren en voorjaarsrommelmarkt Soderblomplaats in Ommoord

Opzoomeren en een Voorjaarsrommelmarkt aan de Soderblomplaats in Ommoord

Opzoomeren en een Voorjaarsrommelmarkt aan de Soderblomplaats in Ommoord

Zoals elk jaar houden de bewoners aan de Soderblomplaats weer een voorjaarsschoonmaak met een daaraan gekoppelde rommelmarkt. Zij maken de stoepen, parkeerplaats en tuinen schoon, maar voor de rommelmarkt hebben ze ook in hun kasten en bergingen een schoonmaak gehouden. Zo is er elk jaar wat anders en verrassends te vinden. De spullen worden te koop aangeboden op een lint van 17 kramen en wat losse tafels in hun straat, de Söderblomplaats.

DSCN0045
Er is voor de kleintjes een Tijger springkussen. Van de wijkagent hebben wij voor die dag “Wiet reukkaarten” gekregen. Als u niet weet hoe wiet ruikt en hoe u een beginnende wietplantage kunt ontdekken dan biedt de informatiekaart u de kans om de lucht van wiet vroegtijdig te herkennen. Alle bezoekers kunnen gratis koffie/thee op het terras krijgen. Nieuw dit jaar is de Minibibliotheek. Neem uw eigen boek mee en ruil het om voor een ander spannend boek. Boeken ruilen is de insteek, maar er kunnen natuurlijk voor kleine prijsjes ook boeken gekocht worden.
De markt start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur.
Er is voldoende parkeergelegenheid en altijd iets lekkers voor de kids.
Van harte welkom!!!

About TDH 87 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.