Een nieuwe sportieve uitdaging voor elke Rotterdammer.

Sporten met Frid Verschoor

Oud topatleet en sportdocent Frido Verschoor begint met een nieuwe bewegingsactiviteit genaamd KWARTET. Vanuit zijn nieuw gestarte organisatie Flijmscherp zal Frido Rotterdammers door middel van een uniek concept vier zaterdagen in het zweet laten werken bij de Lekhaven in Rotterdam West.

Sporten met Frid Verschoor
Sporten met Frido Verschoor

Vanaf zaterdag 25 april organiseert Frido op vier opeenvolgende zaterdagen (van 10.30 tot 12.00 uur), bij de Lekhaven, een unieke serie bewegingsactiviteiten, die als titel de naam “KWARTET” mee kreeg. In de eerste 3 lessen staat steeds een bepaalde beweegtechniek centraal. De eerste les heet “BOLDER” waarbij er gewerkt wordt aan uithoudingsvermogen en kracht. De tweede les kreeg de naam “PALLET” mee, waarbij er snelheidstechnieken worden aangeleerd. De derde les met de naam “TROSSEN” staat in het teken van de Kettlebell en de Power Ropes. Met Kettlebell wordt onder meer de lichaamseigen vetverbranding gestimuleerd. Power Ropes oefeningen hebben een sterke impact op het uithoudingsvermogen en zijn een uitstekende manier om conditie en gripkracht te ontwikkelen. Als afsluiting is er een vierde les “KADE”, op de laatste zaterdag van de reeks, waarin alle trainingen samenkomen in één groot circuit.
De locatie, de Lekhaven, de sfeer en het hapje en drankje achteraf, maken “KWARTET” tot een uniek vierdaags event geschikt voor iedere Rotterdammer met doorzettingsvermogen en enthousiasme. De lessen worden door Frido Verschoor, oud topatleet, zelf geleid.
Inschrijven kan via de website van Flijmscherp: www.flijmscherp.nl.
De kosten voor de gehele serie bedragen € 25,00. Losse lessen: € 7,50.
Data: zaterdag 25 april, 2mei, 9 mei en 16 mei.

About TDH 110 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*