Open Huis bij Kunstkring Prins Alexander tijdens Nationale Kunstweek

Dinsdag 4 november, aanvang 20.00. Kunstcafé met een expositie en presentatie van Arnold (Nix) Holterman.

Dinsdag 4 november, aanvang 20.00.       Kunstcafé met een expositie en presentatie van Arnold (Nix) Holterman.Gedurende de Nationale Kunstweek van 1 tot en met 9 november houdt de Kunstkring Prins Alexander op verschillende momenten Open Huis aan de Einsteinplaats 902, Rotterdam Ommoord. Dinsdag 4 november, aanvang 20.00. Kunstcafé met een expositie en presentatie van Arnold (Nix) Holterman. De ruimte is 1 minuut lopen van metrohalte Binnenhof. Bewoners van Prins Alexander, maar ook van daarbuiten, zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken of om aan een activiteit deel te nemen. Kosten: kleine vergoeding voor materiaalgebruik en consumptie.

Activiteiten

 • Dinsdag 4 november, 1400-16.00 uur Inloop. Kunstenaars Arnold Holterman en Cobie Schoneveld vertellen over de activiteiten van de KPA en het werk dat er hangt en staat.
 • Dinsdag 4 november, aanvang 20.00. Kunstcafé met een expositie en presentatie van Arnold (Nix) Holterman.
 • Woensdag 5 november, 14.00-16.30 Activiteiten voor kinderen onder begeleiding van kunstenaars: Marieke de Koning, vertelling met schilderen en knutselen, Cobie Schoneveld, creatief met speksteen.
 • Donderdag 6 november, 14.00-16.30 uur Schilderen: demonstraties en meedoen? Willem Bijl, expressieve kleuren, variaties in vorm en gemengde techniek, Anja Vreeswijk, schilderen met zand en schelpen.
 • Zaterdag 8 november, 14.00 uur. Demonstraties Jolanda van der Heiden, Maliën Art-sieraden, Simone van Beers, schilderen met stippen (geïnspireerd door Aboriginals).

De Kunstkring

De Kunstkring Prins Alexander telt ongeveer 80 leden en bestaat sinds 2005. Zij heeft tot doel: het stimuleren van lokale initiatieven op het gebied van de beeldende kunst en het betrekken van de lokale beeldende kunstenaars bij het ontwikkelen van initiatieven. Daarbij wil ze aansluiten bij de wensen en behoeften van beeldende kunstenaars ten aanzien van beeldende kunstactiviteiten. Daarnaast probeert de Kunstkring onderlinge contacten tussen de beeldend kunstenaars te versterken door bij haar activiteiten een brede groep beeldend kunstenaars
(professioneel, semi-professioneel en vrijetijdskunstenaars) te betrekken en te laten participeren.

About TDH 102 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.