Nieuwjaarsreceptie Ommoord en Prins Alexander

Het deelgemeentebestuur van Prins Alexander nodigt u Ommoord-bewoners van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 7 januari 2014. De receptie vindt plaats op de vertrouwde locatie in de hal van Alexandrium Woonmall. Vanaf 17.00 uur heeft u de gelegenheid om vrijwilligers, bewoners, ondernemers, lokale politici en andere belangstellenden te ontmoeten.

Het programma

Om 17.30 uur houdt de voorzitter een toespraak. Dit jaar besteden we aandacht aan het programma talentontwikkeling. Het deelgemeentebestuur in Prins Alexander vindt het belangrijk dat kinderen hun eigen talenten (vroeg-)tijdig ontdekken en voldoende mogelijkheden hebben hun talenten te ontwikkelen. Dit betekent vaak een versterking van sociale en persoonlijke competenties. Dit is van betekenis voor de maatschappelijke positie en vooruitzichten van onze jeugd.

Dinsdag 7 januari 2014 van 17.00 uur – 19.00 uur
Hal van Alexandrium Woonmall, Watermanweg 231

Alexandrium Woonmall is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Metrohalte/Station Alexander). Tevens kunt u gratis parkeren op het parkeerdek. Bent u slecht ter been, dan kunt u zich telefonisch opgeven voor de wijkbus (010 – 455 85 17 op werkdagen tussen 14.00 uur – 16.00 uur). Voor deze gelegenheid is het gebruik van de wijkbus kosteloos.

About admin 201 Articles
Ommoord.net draait om de levendige wijk Ommoord te Rotterdam

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*