Onafhankelijke je auto keuren bij APK-OKE Rotterdam Prins Alexander

apk_oke_ommoord_theo

Sinds de zomer van 2013 is op de voormalige locatie van Sprint Rotterdam Alexander aan de Metaalhof 48 de eerste Rotterdamse vestiging van  APK-OKE geopend.

 APK-OKE is een volledig onafhankelijk APK keuringsstation waar je zonder afspraak, klaar terwijl u wacht terecht kunt.
APK-OKE levert dan ook geen aanverwante diensten die de onafhanklijkheid van de keuring in het geding kunnen brengen. Het onafhankelijk keuren is onstaan na veel klachten van mensen die naar een garage gingen voor een APK keuring en vervolgens thuiskwamen met een torenhoge rekening van onderdelen die eigenlijk niet vervangen diende te worden op dat moment.Alles staat in het teken van de veiligheid, vakkundigheid en onafhankelijkheid. Heeft u bijvoorbeeld een lekke band, versleten ruitenwisser of er moet een lampje worden vervangen dan helpt APK-OKE Rotterdam Alexander Polder u weer op weg.APK-OKE Rotterdam Alexanderpolder is daarnaast gemakkelijk te bereiken via Metrostation Rotterdam-Alexander.Eigenaar en APK-keurmeester Theo Kouis staat persoonlijk garant voor nauwkeurige, vriendelijke en stipte service. De koffie staat altijd klaar als ook gratis WIFI en zelfs een leenfiets.

Voor meer informatie over APK-OKE in De Prins Alexander Polder klik hier

About admin 187 Articles
Ommoord.net draait om de levendige wijk Ommoord te Rotterdam

1 Comment

  1. Tuuter de tuud zo snel mogelijk naar Ruud.
    Zeer netjes geholpen en geheel ontvankelijk dus goed is goed en slecht is slecht, je krijg ook nog een een advies voor de volgende keuring
    Prima club een aanrader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.