“Lief en Leed” Brunch – Anatole Franceplaats.

Gezellig aan tafel met de bewoners van de Anatole Franceplaats - Rotterdam-Ommoord.
Gezellig aan tafel met de bewoners van de Anatole Franceplaats - Rotterdam-Ommoord.
Gezellig aan tafel met de bewoners van de Anatole Franceplaats – Rotterdam-Ommoord.

Op Vrijdag 31 oktober gingen 14 dames en één heer met twee busjes, voorafgegaan door de auto van de begeleidsters Stella Kok en Marjo Gaikema, naar het leuke restaurant “De Bergsche Plas” in Hillegersberg. Deelneemster Anneke Dorrenboom doet verslag: “De stemming zat er al snel in, mede door de grappen van onze chauffeurs. We werden zeer hartelijk ontvangen; zodra we aan tafel zaten kregen we een heerlijk glas Prosecco. Heel opvallend was dat de sfeer direct al veel meer ontspannen was vergeleken met een dergelijk uitstapje vorig jaar. Het samenzijn bij zo’n gelegenheid maakt dat je elkaar beter leert kennen, en daardoor ook wat vrijer wordt in de omgang met je flatgenoten. De lunch was heerlijk; iedereen genoot van de maaltijd onder levendig gekeuvel, terwijl Stella en Marjo ervoor zorgden dat niemand alleen zat of iets tekort kwam. Het weer werkte enorm mee, en we genoten van het zonnige uitzicht op de Bergse Plas, die omzoomd werd door prachtige herfstkleuren. Wij keerden opgetogen huiswaarts, dankbaar voor het maken van kostbare nieuwe contacten.”
De organisatoren Stella Kok en Marjo Gaikema willen restaurant ”Bergsche Plas” en ”Vervoer op Maat” bedanken voor hun inzet en medewerking aan de Lief en Leed brunch 2014.

About TDH 110 Articles
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*