3e Kunstpodium in het Prinsenpark

Op zondag 2 juni a.s. vind het 3e Kunstpodium in het Prinsenpark (Rotterdam-Prins Alexander) plaats. Bezoekers kunnen van 13.00 tot 17.00 uur genieten van de kunstwerken van 18 beeldend kunstenaars, die wonen en werken in het gebied Prins Alexander. Ook bij minder mooi weer kan alles doorgang vinden, de exposities en workshops vinden plaats in een chique tent van meer dan zestig meter lengte, die bij de parkingang t.o. de Dreessingel staan. De doorlopende workshops houtbewerken, textielkunst, glaskunst en schilderen zijn geschikt voor alle leeftijden en gratis toegankelijk. Naast de workshops exposeren de beeldend kunstenaars met bijna honderd kunstwerken. Ook de expositie is uiteraard gratis toegankelijk. Het Kunstpodium is in samenwerking met het Muziekpodium dat op dezelfde locatie en tijd plaatsvindt. Deelnemende kunstenaars:
Ferry Albers-Hendriks, Ciske Bok, Roos Brouwer, Anke Buik, Anita Burggraaf, John Groeneveld, Liesanne den Haan, arnold NIX holterman, Antoni Hopmann, John Koot, Marieke de Koning, Sonja van Lis, Thea Meekers, Els Mulder, Ria Spee, Leen van der Stek, Judith Vonk en Steven Wouters. Bekende kunstenaars van de Kunstkring Prins Alexander en ook nieuwe leden, die nog niet eerder exposeerden.
Bezoekers zien van de kunstenaars hun allernieuwste kunstwerken uitgevoerd in beelden/3D, druktechnieken, fotografie, fotorestauratie, glaskunst, houtbewerking, kunst-sieraden, mixed-media, schilderijen en tekenwerk.

About TDH
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.