Kunstroute 2019 in Ommoord – zaterdag 11 mei en zondag 12 mei van 11.00 – 16.00 uur

Vijf en twintig kunstenaars, leden van de Kunstkring Prins Alexander (KPA) exposeren een weekend lang op tien locaties in Ommoord. Compact bij elkaar zodat u bij iedereen en kijkje kunt nemen. Op sommige locaties komt u bij de kunstenaar thuis. Andere locaties zijn bekende gebouwen in Ommoord waar meerdere kunstenaars gezamenlijk exposeren. Niet alleen worden er werken geëxposeerd, de kunstenaar is ook zelf aanwezig om u meer te vertellen over de werken en hoe en waarom deze zijn gemaakt. Iedereen is van harte uitgenodigd om in een rondje Ommoord de exposities te bezoeken. Er is een grote variëteit aan werk en technieken te zien: schilderwerk, glaskunst, textielkunst, beeldhouwwerk, 3D, fotografie, gemengde technieken, tekeningen, sieraden.

De locaties zijn tijdens het kunstrouteweekend geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur. De locaties zijn gemakkelijk te herkennen aan de beach-vlaggen en/of posters van Kunstkring Prins Alexander.
Een brochure met plattegrond is verkrijgbaar op de genoemde locaties en in diverse winkels op de Hesseplaats, Binnenhof en bij het Informatiecentrum in de Binnenhof naast de Hema. Deze Kunstroute wordt (mede) mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam.

About TDH
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.