Kunstwandeling Ommoord 2018.

Bewonersstichting De Witte Bollen verzorgt haar zesde kunstwandeling door Ommoord. Nieuw zijn deze keer de verhalen achter de nieuwe kunstwerken van Cor Dam op de President Rooseveltweg, het vervangende kunstwerk op de Kelloggflat en het LED-light kunstwerk op het Pomphuis aan de Fioringras.
Als lering uit de kunstwandeling van 2016 (met bijna 40 deelnemers) wordt er iets meer tijd genomen. We beginnen om 12.00 uur (i.p.v. 13.00) en we houden onderweg een kleine koffie/theepauze. Hiervoor wordt de locatie Pomphuis gebruikt waar de Gemeente Rotterdam onlangs een mooi zitje heeft gerealiseerd.
Zoals gebruikelijk begint en eindigt de wandeling bij de Ommoordse Kip. Het einde van de wandeling sluit aan op het begin van het Zondagmiddagconcert op Kinderboerderij de Blijde Wei, georganiseerd door de werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen, dat om 15.00 uur begint.

De wandeling is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gemeente Rotterdam. Als u mee wilt wandelen graag ruim voor 12.00 uur aanwezig zijn bij De Kip. Deelname is gratis en er is voor elke deelnemer een afdruk van de route om het later nog eens zelf of met anderen opnieuw te doen.

About TDH
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.