Foto Werkgroep Ommoord te gast bij KPA Kunstcafé.


Elke eerste dinsdag van de maand is bij de Kunstkring Prins Alexander (KPA) een kunstcafé-avond. Gezellig elkaar ontmoeten en het werk bespreken, maar ook altijd een presentatie met een interessant (inhoudelijk/leerzaam) onderwerp. Deze avond komt het werk van de Foto Werkgroep Ommoord (FWO) voor het voetlicht. Voorzitter van deze werkgroep Jacques Wetzels zal de presentatie verzorgen.

KPA is een vereniging, die actief is in het Gebied Prins Alexander. KPA heeft ca. 80 leden, die op verschillende niveaus actief zijn als (niet beroepsmatig) beeldend kunstenaar. FWO is een fotoclub waar iedere amateurfotograaf van harte welkom is, om met elkaar projecten te doen en elkaar verder op weg te helpen.

De Kunstcafé-avond is vrij toegankelijk voor belangstellenden en wordt gehouden in de eigen ruimte van KPA aan de Einsteinplaats. Deze vindt u onderin de Einstein Knikflat, maar de entree is aan de kant van de parkeerplaats bij de Binnenhof, de PLUS-kant. Het heeft geen huisnummer en is precies in de knik.
De avond, dinsdag 3 april a.s. begint om 19.30 uur (inloop) en de presentatie is vanaf 20.00 uur.

About TDH
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Leave a comment

Your email address will not be published.


*