Ommoord Kwartet op herhaling.

De actie Ommoord kwartet is op 13 december afgesloten met een ruilmiddag. Toch blijken er nog veel Ommoorders te zijn met een incompleet kwartet. Vrijwilligers van de Stichting De Witte Bollen hebben alle overgebleven foiles van de Jumbo-actie (2 kaarten in een zakje) opengemaakt en weer uitgesorteerd tot complete kwartetten. Daarmee is er nieuw ruilmateriaal. Voldoende om nog een ruilmiddag te houden. Op de ruilmiddag zijn er dan ook complete kwartetten verkrijgbaar voor wie er nog geen heeft.

Ruilmiddag Ommoord Kwartet 3 februari a.s. van 14.00-16.00 uur in het Binnenhof Informatie en Inspiratiecentrum (naast de Hema)

De Stichting heeft, als dank voor de bereidwillige medewerking, ondertussen (bijna) alle organisaties/instellingen, die op een kwartetkaart staan voorzien van een presentexemplaar.
Er zijn nog in beperkte mate doosjes beschikbaar (te koop voor € 2,-) bij initiatiefnemer Jumbo aan de Hesseplaats (vragen aan de service balie).
Een compleet kaartspel (zonder doosje) kan op 3 februari in de Binnenhof gekocht worden voor € 5,-.
Nog steeds staat het verzoek open om mensen/instellingen die een heel bijzondere band hebben met Ommoord of haar historie aan te melden, zodat zij (één of meer) complete kwartetspellen kunnen ontvangen, als dank voor hun werk in Ommoord. Uw suggestie is welkom op dewittebollen@gmail.com.
Op de ruilmiddag neemt u uw lijstje manco’s mee en krijgt u van ons de aanvulling tot een compleet kwartet (zolang de voorraad strekt natuurlijk) en u levert uw dubbele in waarmee we weer andere kwartetliefhebbers kunnen helpen.

About TDH
Actief in Rotterdam-Ommoord en schrijver van o.a. de boekjes: - Kunst in Ommoord - Nobel in de Ruit van Ommoord - Van alle kanten belicht - De Witte Bollen Verkrijgbaar via www.lulu.com

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.